Vijesti

Ova web-stranica koristi kolačiće

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku.

Razumijem


Obavijest o prikupljanju otpada putem mobilnog reciklažnog dvorišta

By Općina
Kategorija: Vijesti


OBAVIJEST
o prikupljanju otpada putem mobilnog reciklažnog dvorištaMobilno reciklažno dvorište je pokretna jedinica koja služi za odvojeno prikupljanje i skladištenje manjih količina iskoristivih i drugih vrsta otpada iz kućanstva.

U njega se mogu odlagati sljedeće vrste otpada: lijekovi, stare baterije, papir i karton, plastika, metal, staklo, odjeća, odbačena električna i elektronska oprema, fluorescentne i štedne žarulje, ambalaža koja je onečišćena opasnim tvarima, metalna ambalaža pod pritiskom.

Odlaganje otpada u mobilno reciklažno dvorište na području Općine Galovac tijekom 2016. godine biti će omogućeno u četiri termina i to:

 

  1. termin 05. ožujka 2016.
  2. termin 20. svibnja 2016.
  3. termin 04. kolovoza 2016.
  4. termin 19. listopada 2016.

 

Sve naknadne promjene u svezi termina prikupljanja otpada na području općine Galovac mještanima će biti dostupne na web stranici Općine Galovac.

U Galovcu 30.ožujka 2016.