Vijesti

Ova web-stranica koristi kolačiće

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku.

Razumijem

Općina Galovac je započela građevinske radove na zgradi općine. Iz tog razloga su isključene telefonske linije i električna energija. Dok traju radovi na sanaciji zgrade, općina će primati stranke svakog radnog dana u Domu Kulture i to u vremenu od 09 do 11 sati.

Općina je dostupna na tel broj: 023/392-073 ili na email: opcina.galovac@gmail.com

 

 Martin Gulan-zlatna rukavica Zlatne rukavice

By Sandra Marelja Muić - 057
Kategorija: Vijesti

Prošlog vikenda je mladi zadarski boksač Martin Gulan, član BK Zlatna rukavica, po treći put zaredom postao prvak Hrvatske u kategoriji 60 kg za mlađe seniore na Prvenstvu za mlađe seniore u koje se održavalo u Kutini.

Time je ovaj mladi Galovčanin još jednom upozorio sportsku javnost da je pred njim sjajna blistava budućnost u svijetu boksa.

Neumoran u svom discipliniranom radu i u svojoj boksačkoj strasti, ovaj učenik srednje tehničke škole djeluje kao član državne reprezentacije i nastupa pojedinačno kao član svoga kluba. Odnedavno nastupa i kao član Dalmacija tima , gdje je u prvom kolu novosnovane hrvatske boksačke Premier Lige ostvario osobnu pobjedu iako je njegov tim izgubio od Slavonije u ukupnom zbroju.

Tehnička preciznost, lakoća kretanja i kondicijska spremnost su preduvjeti s kojima Gulan ulazi u ring te iz njega izlazi kao pobjednik. Pod dobrim vodstvom iskusnog trenera Edija Miloševića Martin se pridružio brojnim pobjednicima koji su izišli iz ovog zadarskog boksačkog kluba na Bilom Brigu, te doprinijeli tome da Dalmaciju danas smatraju rasadnikom boksačkih talenata.

Za ovu godinu su u planu brojni međunarodni nastupi za Martina, a prvi u nizu je travanjski turnir u Sofiji. Mladi Galovčanin, pored više od trideset neporaženih mečeva u Hrvatskoj, broji i pet pobjeđenih susreta u ringu kad je riječ o međunarodnim borbama.
Iako su uvjeti u kojima trenira i učestvuje na turnirima i više nego skromni, klub se pobrinuo da se pronađe sponzor i osiguraju sredstva za pripreme Martinovog nastupa na Svjetskom prvenstvu u St.Petersburgu koje će se održati krajem studenoga ove godine i koje bi trebalo biti kruna ovogodišnjih nastupa i napornog rada mladoga boksača.