Vijesti

Ova web-stranica koristi kolačiće

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku.

Razumijem

Općina Galovac je započela građevinske radove na zgradi općine. Iz tog razloga su isključene telefonske linije i električna energija. Dok traju radovi na sanaciji zgrade, općina će primati stranke svakog radnog dana u Domu Kulture i to u vremenu od 09 do 11 sati.

Općina je dostupna na tel broj: 023/392-073 ili na email: opcina.galovac@gmail.com

 

 Katastarska izmjera u tri općine: Galovcu, Škabrnji i Pridragi

By Slobodna Dalmacija
Kategorija: Vijesti

Načelnik općine Galovac Marin Gulan potpisao je ugovor s Državnom geodetskom upravom o izradi katastarske izmjere na području Galovca. Ugovor je vrijedan 550.000 kuna, 30 posto tog iznosa financirat će država preko DGU-a, a ostalo će pokriti Općina Galovac u kojoj je registrirano nešto više od 600 posjednika.

- Općinsko vijeće još nije donijelo odluku o visini iznosa koji će plaćati svaki korisnik, ali procjenjujemo da to neće biti više od 1500 kuna.

Ovo je za nas veliki korak i vrlo važna stvar jer bez katastarske izmjere nije moguć ni jedan program ili projekt koji sufinancira Europska unija, izjavio je načelnik Marin Gulan najavljujući da će radovi početi poslije uskrsnih blagdana. Istovremeno, ugovore o katastarskoj izmjeri potpisali su i predstavnici općina Pridraga i Škabrnja.