Vijesti

Ova web-stranica koristi kolačiće

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku.

Razumijem

Općina Galovac je započela građevinske radove na zgradi općine. Iz tog razloga su isključene telefonske linije i električna energija. Dok traju radovi na sanaciji zgrade, općina će primati stranke svakog radnog dana u Domu Kulture i to u vremenu od 09 do 11 sati.

Općina je dostupna na tel broj: 023/392-073 ili na email: opcina.galovac@gmail.com

 

 Mogućnosti financiranja i udruživanja u agroturizmu

By Općina
Kategorija: Vijesti

Pozivamo Vas na besplatnu prezentaciju „Mogućnosti financiranja, i udruživanja u agroturizmu, uz implementaciju poljskih iskustava“ u organizaciji konzultantske tvrtke UHY Savjetovanje d. o. o, poljskog partnera, Udruge B4, Swiss Contribution i Udruge za ruralni razvoj „Ravni kotari“. Prezentacija će se održati u Zemuniku Donjem, 23. travnja 2015.,  u Osnovnoj školi Zemunik s početkom u 17 sati.

Ne znate kako započeti djelatnost turizma na seoskom gospodarstvu? Imate ideju ali ne znate kako ju financirati? Prezentacija će vam pomoći da saznate koje su mogućosti i izvori financiranja Vašeg budućeg turističkog i poljoprivrednog gospodarstva.

Svima je već poznato kako je sinonim za kvalitetnu iskorištenost sredstava iz europskih fondova – Poljska. Kroz izlaganje Piotra Piateka koji će predstaviti klaster lakog zrakoplovstva saznajte što možemo naučiti i primijeniti iz europskih iskustava u klasterima i proizvođačkim grupama. Zašto se udruživati, koji su uspješni poljski modeli klastera te kako dobiti 100% bespovratnih EU sredstava za zajedničku proizvodnju ili uslugu?

Za sve okupljene sudionike organiziran je okrugli stol na temu mogućnosti financiranja OPG-a sredstvima iz EU fondova, razvoja klastera organske hrane i agroturizma u Ravnim Kotarima.

Predviđeno trajanje prezentacije je od 17 do 19 sati.

Molimo da potvrdite svoje sudjelovanje na prezentaciji (zbog ograničenog kapaciteta dvorane) do 22. travnja 2015. na:

ANA MARIJA KAŠTELAN – KOMUNIKACIJSKI MANAGER  
Tel 021 612 673
Email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

MARTA PINTUR – UDRUGA ZA RURALNI RAZVOJ „RAVNI KOTARI“
Tel: 023 233 170, 091 542 48 41
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pogledajte program prezentacije