Vijesti

Ova web-stranica koristi kolačiće

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku.

Razumijem

Općina Galovac je započela građevinske radove na zgradi općine. Iz tog razloga su isključene telefonske linije i električna energija. Dok traju radovi na sanaciji zgrade, općina će primati stranke svakog radnog dana u Domu Kulture i to u vremenu od 09 do 11 sati.

Općina je dostupna na tel broj: 023/392-073 ili na email: opcina.galovac@gmail.com

 

 Kroz javne radove očišćeno 10000 m2 na arheološkoj lokaciji Crkvina

By Općina
Kategorija: Vijesti

Djelatnici Općine Galovac zaposleni na poslovima Javnih radova za 15 radnih dana očistili su 10 000 m2 površine obrasle dračom, kupinom i ostalim korovom na arheološkoj lokaciji Crkvina - Tršci u Galovcu.

Opet se može pristupiti Crkvici svetog Bartolomeja i razgledati arheološki lokalitet na kojem je postojao život od antičkih vremena.

To je ujedno i mjesto gdje su pronađeni kameni sarkofazi u kojima su pokopani članovi Hrvatske vladarske dinastije, a što govori o važnosti ovog lokaliteta za Hrvatsku povijest.