Vijesti

Ova web-stranica koristi kolačiće

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku.

Razumijem

Općina Galovac je započela građevinske radove na zgradi općine. Iz tog razloga su isključene telefonske linije i električna energija. Dok traju radovi na sanaciji zgrade, općina će primati stranke svakog radnog dana u Domu Kulture i to u vremenu od 09 do 11 sati.

Općina je dostupna na tel broj: 023/392-073 ili na email: opcina.galovac@gmail.com

 

 Prvi Božić slavi dom

By Općina
Kategorija: Vijesti

Miris medenjaka,zvuk gitare i božićna svijetlost pozvali su nas u četvrtak 21.12.2017 u Dom kulture na Školsku božićnu priredbu.

Prvi Božić slavi dom, prvi Božić uz najveći dar mjesta, Galovačku djecu. Staru ruševinu zamjenili su novi zidovi upotpunjeni radovima dječijih marljivi ruku. Domom odzvanja božićna pjesma, smijeh djece i odraslih.

Popunjen do posljednjeg mjesta od najmanjih do najvećh,svi kako bi proslavili Školsku božićnu priredbu koja je na kratko promijenila svoje do sadašnje mjesto održavanja.

Uz božićne pjesme u izvedbi školskog zbora,recitacije predškolske i školske djece te domjenak na samom kraju zaokružili smo jednu blagdansku priču u organizaciji Općine Galovac i O.Š Galovac.

Stara ruševina kao da je oživjela, kao da nam želi nešto reći, zahvaliti. Čestitati.