Vijesti

Ova web-stranica koristi kolačiće

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku.

Razumijem

Općina Galovac je započela građevinske radove na zgradi općine. Iz tog razloga su isključene telefonske linije i električna energija. Dok traju radovi na sanaciji zgrade, općina će primati stranke svakog radnog dana u Domu Kulture i to u vremenu od 09 do 11 sati.

Općina je dostupna na tel broj: 023/392-073 ili na email: opcina.galovac@gmail.com

 

 Djed Mraz u Galovcu

By Općina
Kategorija: Vijesti

Maleni, debeljuškasti, sjedi starčić bijele brade i rumenih obraščića koji marljivo radi cijelu godinu kako bi uveseljavao djecu u vrijeme blagdana ove godine odlučio je osobno posjetiti Galovac.

Svojih dvanaest sobova parkirao je ispred novo uređenog Doma kulture te se tamo sastao s onim najmlađima. Kroz dimljak se prošuljao s vrećom punom poklona,zavalio u svoj veliki stolac te radosno dočekivao djecu. Velika radost se mogla primjetiti na njihovim ozarenim licima, a isto tako i na licima onih malo starijih.

Dugo Djed Mraz nije posjetio Galovac, zato je ovo bio velik dan za male Galovčane. Puni dojmova s poklonima u ruci pohrlili su svojim domovima kako bi ispičali baki, djedu, teti, stricu ili susjedu tko je posjetio naš Galovac.