Vijesti

Ova web-stranica koristi kolačiće

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku.

Razumijem

Općina Galovac je započela građevinske radove na zgradi općine. Iz tog razloga su isključene telefonske linije i električna energija. Dok traju radovi na sanaciji zgrade, općina će primati stranke svakog radnog dana u Domu Kulture i to u vremenu od 09 do 11 sati.

Općina je dostupna na tel broj: 023/392-073 ili na email: opcina.galovac@gmail.com

 

 MALONOGOMETNI TURNIR U GALOVCU „Lućo" kreće 1.srpnja!

By Ivica Gjergja - Zadarski.hr
Kategorija: Vijesti

Od 1. srpnja započet će odigravanje utakmica na Malonogometnom turniru „Milivoj Burčul - Lućo" u Galovcu, koji je već šest godina tradicionalan.

Turnir se igra po pravilima futsala 4+1, a svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti do 30. lipnja kada će se u 20 sati izvlačiti parovi sudionika.

Prijave se mogu najaviti na mobitel 095 5871987 Ante. Kotizacija za sudjelovanje je 500 kuna. Bogate su nagrade trojice prvoplasiranih (10000, 5000, 3000, te pehara) a za četvero plasiranu momčad na turniru sljedeće godine sudjelovanje je bez plaćanja kotizacije. Birat će se i nagraditi najbolji igrač, strijelac i vratar turnira.

Ovo je nakon pet godina igranja turnira i otvoreni turnir, pa su tako najavili sudjelovanje na njemu Tin, Varoš i drugi velikani malog nogometa županije Zadarske. Prijavite se dođite i uživajte u radosti loptanja na turniru u Galovcu.

Organizator turnira je Nogometni klub Galovac.
Pokrovitelj turnira je općina Galovac.