Vijesti DVD

Ova web-stranica koristi kolačiće

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku.

Razumijem

Općina Galovac je započela građevinske radove na zgradi općine. Iz tog razloga su isključene telefonske linije i električna energija. Dok traju radovi na sanaciji zgrade, općina će primati stranke svakog radnog dana u Domu Kulture i to u vremenu od 09 do 11 sati.

Općina je dostupna na tel broj: 023/392-073 ili na email: opcina.galovac@gmail.com

 

 Vatrogasno vozilo za DVD "Sveti Mihovil"

Kategorija: DVD

Posredstvom Državne uprave spašavanja i zaštite Dobrovoljno vatrogasno društvo "Sveti Mihovil" iz Galovca dobilo je vatrogasno vozilo koje je donedavno koristio DVD iz Privlake.

Prethodno je iz Privlake u Galovac stigao i vatrogasni kombi, a DSUZ im je predao i opremu vrijednu 60.000 kuna, pa su na budućem terenu DVD-a u Galovčani priredili svečanost prijema nove donacije i predaju zahvalnica svima koji su pomogli funkcioniranje ovog šest godina starog Društva.

Na svečanosti su bili ravnatelj DUSZ Jadran Perinić, glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković, predsjednik i zapovjednik županijskih vatrogasaca Kažo Kolanović i Željko Šoša, direktor "Čistoće" Tomislav Ćurko, a domaćini su im bili općinski načelnik Marin Gulan i Ante Burčul, zapovjednik DVD-a koje broji 20 vatrogasaca.

Tucaković je zadarskim vatrogascima uručio i zahvalnice DVD Drinovci zbog njihovog sudjelovanja u sanaciji poplavljenih područja u Slavoniji, a ravnatelj DUSZ Jadran Perinić najavio je da će u sklopu izrade nacrta novog Zakona o vatrogastvu biti promjena koje bi trebale olakšati način financiranja vatrogasnog sustava u Hrvatskoj.