Vijesti DVD

Ova web-stranica koristi kolačiće

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku.

Razumijem

Općina Galovac je započela građevinske radove na zgradi općine. Iz tog razloga su isključene telefonske linije i električna energija. Dok traju radovi na sanaciji zgrade, općina će primati stranke svakog radnog dana u Domu Kulture i to u vremenu od 09 do 11 sati.

Općina je dostupna na tel broj: 023/392-073 ili na email: opcina.galovac@gmail.com

 

 Primopredaja vatrogasnog vozila DVD-u „Sveti Mihovil“

Kategorija: DVD

Ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje dr. sc. Jadran Perinić 02. travnja 2015. posjetio je općinu Galovac, gdje je predsjedniku DVD-a „Sveti Mihovil“ g. Anti Burčulu uručio ključeve vatrogasnog vozila TAM 110.

Rezultat je to suradnje Državne uprave za zaštitu i spašavanje, DVD-a Privlaka i Vatrogasne zajednice Zadarske županije, a s ciljem podizanja operativne spremnosti i mobilnosti društva, kao i kvalitetnije pripreme i izvršenja Vladinog Programa aktivnosti u provedbi posebnih mjera zaštite od požara od interesa za Republiku Hrvatsku za 2015.g.

Također radi bolje opremljenosti i zaštite na radu vatrogasaca te obavljanja vatrogasnih i drugih intervencija zaštite i spašavanja, Državna uprava za zaštitu i spašavanje je DVD-u „Sveti Mihovil“ donirala opremu i tehnička sredstva (motorna pila, kombinezoni i čizme za šumske požare, vatrogasne cijevi, vatrogasne armature te potkape).

Na svečanoj primopredaji su nazočili i glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković, predsjednik Vatrogasne zajednice Zadarske županije Kažimir Kolanović, županijski vatrogasni zapovjednik Zadarske županije Željko Šoša, načelnik općine Galovac Marin Gulan, pročelnik Područnog ureda za zaštitu i spašavanje Darko Tesko te brojni drugi gosti.