Ova web-stranica koristi kolačiće

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku.

Razumijem

Općina Galovac je započela građevinske radove na zgradi općine. Iz tog razloga su isključene telefonske linije i električna energija. Dok traju radovi na sanaciji zgrade, općina će primati stranke svakog radnog dana u Domu Kulture i to u vremenu od 09 do 11 sati.

Općina je dostupna na tel broj: 023/392-073 ili na email: opcina.galovac@gmail.com

 

 TRI PRVOPLASIRANE MOMČADI NA TURNIRU U GALOVCU: Bunike, Dođe mi da odem i Ćaća se vraća!

By Općina
Kategorija: Sport

Na igralištu sportskog centra u Galovcu završen je 4. Memorijalni turnir Milivoj Burčul – Lućo, održan u spomen na nekadašnjeg igrača Zadra i legende galovačkog nogometa, a pobijedila je momčad Bunike. 

U organizaciji NK Galovac i pod pokroviteljstvom Općine Galovac na turniru je sudjelovalo osam momčadi sastavljenih od Galovčana i rodbinski povezanih Galovčana i Galovčanki. 

Završne večeri na sportskom centru bilo je kao u mravinjaku tako da su tek najsretniji imali mjesto uz rub igrališta. 

Započelo je utakmicom za treće mjesto u kojoj je momčad Ćaća se vraća nadigrala, pobijedivši sa 3:1 momčad Jaruge tako da je "Ćaći" pripao najmanji pehar. Potom su odigrane dvije revijalne utakmice između Lućinih prijatelja u kojoj su "gosti" bili nešto uspješniji pobijedivši sa tjesnih 2:1.

Kod žena su se sastale Udane i Neudane, a gledatelji su mogli vidjeti da Galovčanke igraju zaista odličan nogomet. Iskusnije Udane povele su preko nezaustavljive Kate Šare sa 2:0. Međutim, Neudane su napadale kao osice te su uspjele izjednačiti preko vižljaste Marte Burčul. U ruletu šesteraca iskazale su se vratarke ali je ipak Rafaella Gulan uspjela zatresti mrežu za pobjedu Neudanih.

U finalnom srazu kao da je igrala samo jedna momčad, Bunike, dok je nakon serije golova momčadi Dođe mi da odem u jednom trenutku došlo do toga da odu sa terena. Pod dva gola za pobjednike dali su Ivan Šarić i Stipe Vujević, a otac i sin Goran i Roko Burčul isporučili su svatko po jedan gol, dok su Duje Karlić stariji i Hrvoje Jovančević malo ublažili poraz.

Finale
BUNIKA - DOĐE MI DA ODEM 6:2
GALOVAC - Igralište sportskog centra. Gledatelja 500. Sudac: Šime Žilić.
BUNIKA: J. Vrkić, J. Čakarun, S. Čakarun, R. Burčul 1, I. Burčul, I. Šarić 2, S. Vujević 2, T. Kožul, A. Travaš, G. Burčul 1. Voditelj: Leo Burčul.
DOĐE MI DA ODEM: L. Kovač, D. Bačić, I. Jurjević-Škopinić, D. Karlić I 1, H. Jovančević 1, D. Kovač, I. Kožul, J. Burčul, F. Burčul, D. Karlić II, D. Maltež, R. Kovač. Voditelj: Lucrum Okcim Brajo Burčul.

Susret za 3. mjesto
ĆAĆA SE VRAĆA - JARUGA 3:1
ĆAĆA SE VRAĆA: J. Jovančević, J. Škara, I. Škara 2, Š. Burčul 1, P. Burčul, A. Tokić, K. Škara. Voditelj: Joso Čakarun.
JARUGA: A. Gulan, Š. Kožul, M. Kožul, H. Vujević, I. Števanja 1, F. Katuša. Voditelj: Filip Kožul.

Revijalne utakmice
LUĆINI PRIJATELJI I - LUĆINI PRIJATELJI II 1:2
LUĆINI PRIJATELJI I: B. Kovač, Đ. Burčul, Z. Vujević, D. Burčul 1, Š. Kožul, M. Bučić - Ćipo, D. Ćoso, M. Burčul. Voditelji: Marko Kožul i Slavko Vujević.
LUĆINI PRIJATELJI II: S. Marušić - Riba, R. Dundov, D. Dražević, B. Torbarina 1, G. Mrkela, M. Banić, D. Burčul 1. Voditelji: Sveto Ikač i Peda Đorđević.

UDANE - NEUDANE 2:2(na šesterce 2:3).
UDANE: Kata Šare 2, Marija Birkić, K. Ćuković, Helena Batur, Valentina Čakarun, Petra Tokić, Karla Šare. Voditelj: Ivica Burčul.
NEUDANE: Rafaella Gulan, Karla Šare, Mihaela Čakarun, Lorena Burčul, Lucija Čakarun, Marta Burčul 2, Eva Gulan, Lucija Šare, Martina Tokić. Voditelji: Ante Kožul i Goran Burčul - Kantrida.

Polufinale: Bunika - Jaruga 7:5 (Ivan Šarić 4, Stipe Čakarun 2, Jure Čakarun - Ivan Števanja 3, Zoran Bilaver 2), Dođe mi da odem - Ćaća se vraća 2:2 - na šesterce 5:4 (Ivan Kožul 2 - Ivan Jovančević, Ivan Škara).

Prvo mjesto Bunike, drugo Dođe mi da odem i treće Ćaća se vraća. Za najboljeg igrača proglašen je Josip Kvartuč (15 golova), za najboljeg vratara Josip Vrkić, a za najboljeg igrača turnira Roko Burčul. Na kraju najveći je pehar momčadi Bunika uručila Svjetlana, supruga pokojnog Milivoja Burčula.

Pogledaj fotogaleriju