Ova web-stranica koristi kolačiće

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće. Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku.

Razumijem

Općina Galovac je započela građevinske radove na zgradi općine. Iz tog razloga su isključene telefonske linije i električna energija. Dok traju radovi na sanaciji zgrade, općina će primati stranke svakog radnog dana u Domu Kulture i to u vremenu od 09 do 11 sati.

Općina je dostupna na tel broj: 023/392-073 ili na email: opcina.galovac@gmail.com

 

 MNK Idassa Nadin osvojio zlato

By Ivica Gjergja - Zadarski list
Kategorija: Sport

ZAVRŠEN MEMORIJALNI TURNIR "MILIVOJ BURČUL LUĆO" U GALOVCU

U izvrsnoj organizaciji odigran je turnir u Galovcu Milivoj Burčul –Lučo, a pobjednik je MNK Idassa Nadin, koja je bila bolja i zasluženo slavila nad Madiba Lovrom 5:4. Idasovci su bolje ušli u susret i brzo preuzeli dominaciju na vrućem galovačkom asfaltu. To je momčad prepuna zvijezda predvođena hrvatskim futsal reprezentativcem Marinkom Šamijom i brzo je povela, a strijelac je bio upravo on.

Na 2:0 nije se dugo čekalo, strijelac je bio brzonogi Mateo Rončević. Mlada momčad Madibu Lovre izgledala je potpuno potopljeno u tim trenutcima, i svi su mislili da će to biti  "lagani posao u Galovcu" za Idassu, no uslijedio šok, sa samim istekom poluvremena Nikpalj smanjuje na 1:2 te je to dalo energiju momčadi Madibu Lovre da  u drugom poluvremenu preuzme inicijativu te preko Jakušića poravnaju na 2:2. Idassa je došla sebi i u ruletu šesteraca izlazi kao pobjednik, zahvaljujući najboljem vrataru turnira Antoniu Tokiću.

Finale: IDASSA NADIN – MADIBA LOVRE na šesterce 5:4(2:2)

Idassa Nadin : Tokić, Ramšak, Dražina, Ješe, Ledenko, Šamija 2, Rončević 1, Radić, Bralić 1, Zanki, Bugarija 1, Mrkić. Voditelj: Mateo Novaković i Vedran Vinketa,

Madibu Lovre : Žura, Čakarun, Jakušić 2, Tulumović, Katuša, Margarin, Nikpalj 1, Kožu l 1, Burčul. Voditelj: Leo Burčul

Utakmica za 3. mjesto

U utakmici za treće mjesto Tin je savladao momčad Aenone s rezultatom 3:4. Aenona je vodila do samog kraja susreta, međutim  prevladalo je iskustvo i kvaliteta, te malo finale osvaja Tin, koji nakon prošlogodišnjeg naslova, ove se godine mora zadovoljiti s trećim mjestom.

AENONA – TIN 3:4

Aenona: Ban, Čvrljević, Žuža, Šimurina, Šarić, J. Jurlina, Lipotica, Viduka, Kapović. Voditelj: Mateo Rončević.

Tin: Ćurčija, Burčul, Škibola, Kresović, Katalinić, Lučić, Čačić, Colić Voditelj: Tiho Knežević i Edo Kvartuč

Prvo mjesto Idassa Nadin, drugo mjesto Madiba Lovre, a treće Tin.

Najbolji igrač Marinko Šamija(Idassa Nadin), najbolji strijelac Antonio Tokić(Idassa Nadin), najbolji vratar Roko
Burčul (Madiba Lovre).

Izvor: Zadarski list